Wat is je energieniveau? Check het zelf!

Download voor iOS Download voor Android

NRGY app

De eerste app in de wereld die door middel van een combinatie van testen je energie meet. De app gebruikt de nieuwste technieken op het gebied van ‘Facial Recognition’ & Heart Rate Variability om te bepalen wat je energie is. Weet jij wat jouw energieniveau is? NRGY heeft als doel je te helpen bij het inzicht krijgen in je eigen energie en advies te geven om je energieniveau te verbeteren. 

NRGY

Hoe werkt NRGY? Door middel van een slimme rekenformule en een combinatie van drie sub-tests kan de test gedaan worden op je smartphone. Meten is weten! En: hoe vaker je meet, hoe meer je over jezelf leert.

Hoe werkt het?

Met de NRGY app kun je zelf je fysieke, emotionele en mentale energieniveau in de gaten houden. Door vaker te meten, leer je meer over jezelf. Wat geeft mij energie en wat kost mij energie? Op welke momenten van de dag of week heb ik het meeste energie? Bovendien kun je met tips zelf aan de slag om je energieniveau te verhogen.

Lees meer.

Jouw energieniveaus

Energiemanagement

De afgelopen decennia is het leven steeds drukker en sneller geworden. Mensen zijn constant bereikbaar via smartphones en de scheiding tussen werk en privé is minder duidelijk. Dit heeft een grote impact op je fysieke, mentale en emotionele conditie. Dit kan ertoe leiden dat je minder betrokken bent en minder geconcentreerd, dat je je moe, gestrest en overspannen voelt, dat je gezondheidsklachten krijgt en dat je minder productief bent. Om weer een gezonde energiebalans te krijgen, heb je inzicht nodig in je energieniveaus.

Fysieke energie

Fysieke energie is de kracht en vitaliteit in je lichaam, die je nodig hebt om taken te kunnen volbrengen. Sporten en heeft veel invloed op je fysieke capaciteit.

Emotionele energie

De kwaliteit van je energie wordt bepaald door de emotionele ‘lading’. Deze emotionele lading hangt af van door allerlei complexe processen die jouw emoties reguleren (denk aan zelfwaardering, coping strategieën, sociale weerbaarheid). Emotionele lading uit zich als ‘stemming’:  hoe voel je je nu?

Mentale energie

Mentale energie bestaat uit meerdere aspecten: het belangrijkste aspect is concentratie. Het gaat om de vaardigheden die je nodig hebt om je concentratie langdurig te richten op een taak.

Lees meer.

NRGY Pro

NRGY voor Business. Het meten van bedrijfsenergie op groepsniveau of als interne ‘challenge’ kan ook door middel van de NRGY Pro. De Pro geeft gebruikers nog meer inzicht in energie, maar helpt vooral bedrijven om samen met de medewerkers nog meer te excelleren. Kortom, wil jij een speciale NRGY Groep voor je bedrijf? Vraag dan een Pro-account voor je bedrijf aan.

Lees meer.

Over

De NRGY app is een product van het ONVZ Vitality Lab. Het Lab heeft het concept samen met Lifeguard ontwikkeld. Voor de realisatie van de app heeft het ONVZ Vitality Lab samengewerkt met verschillende partijen en experts uit de wetenschappelijke en corporate wereld.

Lees meer.

Download voor iOS Download voor Android