Wat is je energie­niveau vandaag?

Download voor iOS Download voor Android

Wat doet NRGY?

Energie heb je nodig om te kunnen presteren, of dat nu op je werk is of thuis. Hoe energiek je bent draait om meer dan je fysieke gesteldheid, hoe je je voelt mentaal en emotioneel is ook van grote invloed. Als je fysiek, mentaal en emotioneel in balans bent voel je je veerkrachtig en fit. Daarom is het belangrijk om je energieniveau te managen. Zo stel je jezelf in staat optimaal te presteren en blijf je fit in je lijf en in je hoofd.

Met de NRGY app kun je zelf je fysieke, emotionele en mentale energieniveau in de gaten houden. Door vaker te meten, leer je meer over jezelf. Wat geeft mij energie en wat kost mij energie? Op welke momenten van de dag of week heb ik het meeste energie? Bovendien kun je met tips zelf aan de slag om je energieniveau te verhogen.

NRGY score

Om je NRGY score te bepalen doe je drie verschillende delen van de test. Daarin meten we je Emotionele, Fysieke en Mentale energie. Lees meer

ONVZ Vitality Lab

Fitte mensen genieten meer en presteren beter. ONVZ is dan ook steeds op zoek naar de nieuwste manieren om mensen te helpen energiek en vitaal te zijn. En te blijven. Daarom is onlangs het ONVZ Vitality Lab opgericht: een denktank van mensen binnen onze organisatie die de nieuwste zorgontwikkelingen op de voet volgen. En die innovatieve ideeën omzetten in concrete producten die je helpen. Zoals deze NRGY App.

Wetenschap

Je energieniveau is afhankelijk van je fysieke, emotionele en mentale energie. Het meten van deze soorten energie kan op allerlei manieren. Het kan bijvoorbeeld met vragenlijsten of allerlei soorten tests. Voor de NRGY app zijn alleen tests gekozen die kort duren, waarbij geen vragen beantwoord hoeven te worden, en die uit te voeren zijn op een smartphone. De drie aspecten die worden gemeten zijn; hartritme variabiliteit (HRV), gezichtsuitdrukking en reactietijd, en zijn gekozen op basis van wetenschappelijke inzichten, in samenwerking met diverse experts. De drie gekozen maten hangen alle samen met vitaliteit, presteren en welzijn. De scores die deze tests opleveren zijn een grove indicatie en zijn niet geschikt voor het vaststellen van medische of psychische aandoeningen.

Samenwerking

ONVZ ontwikkelde de NRGY app in samenwerking met Lifeguard. Het toonaangevende advies-, trainings- en coachingsbureau op het gebied van Health & Performance. Lifeguard maakt mensen en organisaties al meer dan 12 jaar vitaler. Fysiek, emotioneel en mentaal fit geniet je meer én presteer je beter. Blijvend.

Download voor iOS Download voor Android